Author Topic: GENOOM  (Read 238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FredericL

  • VIP
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 541
    • View Profile
    • Généalogie personnelle et logiciel gratuit Ancestris
GENOOM
« on: July 27, 2021, 12:41:48 »
Buenos días,

Bienvenido / a a Ancestris.

Si vens de Genoom, són les instruccions per migrar la teva genealogia a Ancestris:
- Ancestris és un programari per treballar amb la seva genealogia sobre un ordinador. Ancestris pot llegir qualsevol arxiu GEDCOM.
- Ancestris solo funcciona sobre un ordinador. No hi ha cap funció sobre un telèfon o una tauleta. Tampoco Ancestris és un lloc d'Internet com Genoom.

Si voleu migrar, sigueu els següents passos:
- Ha rebut un correu electrònic de Genoom amb un enllaç per descarregar un arxiu ZIP. Descárgalo y descomprímelo.
- Si no teniu aquest fitxer, proveu d'escriure a support@genoom.com per obtenir-ne una còpia.
- Dentro, hay un archivo GEDCOM con la extensión .ged. Aquesta és la teva genealogia. També trobaràs els arxius de les teves fotos.
- Asegúrete de que el archivo GEDCOM contenga los enlaces a sus fotos. Per fer-ho, abraçar-lo amb un editor de text normal (com el 'bloc de notes' per exemple) i fer servir línies que continguin "FITXER".
     - Si estas líneas están ahí, cada una indica un enllaç a una de tus fotos. Luego pots continuar amb el següent pas.
     - Si estas líneas no están ahí, debes volverán a conectarte a Genoom con tus identificadores y solicitar nuevamente una extracción de tu genealogía, pero CON las fotos esta vez. Recibirás un nuevo correo electrónico y tenderrás que comenzará de nuevo con lo que está escrito arriba.
- Si existeixen les línies "FILE", pot iniciar Ancestris
- Per fer això, instale Ancestris seguint les instruccions aquí: https://docs.ancestris.org/books/guia-de-lusuari/chapter/instal%C2%B7lar-ancestris
- Luego migre tu genealogía simplye obriendo the archive GEDCOM desde el menú Archivo / Abrir y convirtiéndolo, o si prefereixes, seguint les instruccions més detallades aquí: https://docs.ancestris.org/books/guia-de-lusuari/page/migra-la-teva-genealogia-a-ancestris
     - A la llista de programari que apareix, elija Genoom si manté la versió 12 d'Ancestris, o elija "Genérico o reparación" si manté la versió 11 d'Ancestris.
- Al final d’aquesta migració, hauria de veure el vostre arbre genealògic amb les vostres fotos. Per a que les fotos siguin visibles, han d'estar en el mateix directori que l'arxiu Gedcom. És possible moure’ls a un altre directori però no els recomano pel moment.

Així és tot, si tens alguna pregunta, no hi ha dubtes en publicar-la aquí.

Atentament,
Frederic
« Last Edit: Yesterday at 10:56:32 by FredericL »