Author Topic: Genoom  (Read 4212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FredericL

  • VIP
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 788
    • View Profile
    • Généalogie personnelle et logiciel gratuit Ancestris
Genoom
« on: July 26, 2021, 11:31:26 »
Hej,

Hvis du kommer fra Genoom, er her instruktionerne til at migrere din slægtsforskning til Ancestris:
- Du har modtaget en e-mail fra Genoom med et link til at downloade en ZIP-fil. Download det og pak det ud.
- Hvis du ikke har denne fil, så prøv at skrive til support@genoom.com for at få en kopi.
- Inde er der en GEDCOM-fil med filtypenavnet .ged. Dette er din slægtsforskning. Du finder også filerne på dine fotos der.
- Sørg for, at GEDCOM-filen indeholder linkene til dine fotos. For at gøre dette skal du åbne det med en normal teksteditor (som f.eks. 'Notesblok') og finde de linjer, der indeholder "FILE".
     - Hvis disse linjer er der, angiver hver et link til et af dine fotos. Derefter kan du gå videre til næste trin.
     - Hvis disse linjer ikke er der, skal du oprette forbindelse til Genoom igen med dine identifikatorer og anmode om uddrag af din slægtsforskning igen, men MED billederne denne gang. Du modtager en ny e-mail, og du bliver nødt til at starte forfra med det, der er skrevet ovenfor.
- Hvis linjerne "FIL" findes, kan du starte Ancestris
- For at gøre dette skal du installere Ancestris ved at følge instruktionerne her: https://docs.ancestris.org/books/brugervejledning/chapter/installer-ancestris-9a1
- Migrer derefter din slægtsforskning ved blot at åbne GEDCOM-filen fra menuen File / Open og konvertere den, eller hvis du foretrækker det, ved at følge de mere detaljerede instruktioner her: https://docs.ancestris.org/books/brugervejledning/page/flyt-din-slaegtsforskning-til-ancestris
     - På listen over software, der vises, skal du vælge Genoom, hvis du har Ancestris version 12, eller vælge "Generisk eller reparation", hvis du har Ancestris version 11.
- I slutningen af ​​denne migration skal du se dit stamtræ med dine fotos. For at fotos kan være synlige, skal de være i samme bibliotek som Gedcom-filen. Det er muligt at flytte dem til en anden mappe, men vi anbefaler det ikke på nuværende tidspunkt.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende dem her.

Hilsen,
Frederic
« Last Edit: January 19, 2022, 10:57:01 by FredericL »