Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ebea

Pages: 1 2 3 [4]
46
DANSK / Re: Benævnelsen Familie/Parforhold
« on: May 22, 2021, 12:22:27 »
Hej Mette!

Dine tanker omkring begrebet familie, er nu ikke så overtænkt som du måske selv mener. Fordi begrebet Familie, er ikke et begreb som du kan definere som værende én enhed. Så at kalde noget for en familie, er både korrekt, og ikke korrekt. Men for at holde det "fast" på noget bestemt, så er det i Ancestris at kalde det F1, F2 o.s.v. nok det korrekte begreb, for at kunne fastholde og definere noget som familie.

Må jeg spørge i den sammenhæng med oversættelse, hvor filen til den danske oversættelse, som du arbejder på, befinder sig?

mvh,
Bernth

47
Har sendt en mail til dig, Francois!

48
DANSK / Re: OK / Fortryd knapper forsvundet i Editor
« on: May 19, 2021, 12:07:24 »
Markeringen som du angiver, har jeg ikke haft afmærket. Så det er ikke der problemet er. Som jeg skrev, var problemet også i version 11.

49
DANSK / OK / Fortryd knapper forsvundet i Editor
« on: May 19, 2021, 09:12:36 »
Funktions knapperne OK og Fortryd er pludselig forsvundet fra Editor menuen. Dette skete faktisk i Version 11, som gav andre fejl. Så den version fjernede jeg, og installerede version 10. Men her er nøjagtig det samme problem. Ingen knapper forneden, til højre.
Kan se fra en anden brugers tidligere indlæg (på Facebook) har oplevet det samme. Er der andre som har oplevet problemet, og fundet en løsning?

50
Hej! Nej,  problemet skyldes ikke at jeg har trykket på hverken den ene knap, eller den anden knap. Det opstår typisk, når jeg opretter en person. Og ved gemning, ændres hele billedet (Træ strukturen) pludseligt, uden varsel. Dette er sket mange gange.
Jeg har nu afinstalleret Version 11, og har installeret version 10. Og det har indtil videre, fungeret uden at dette problem er opstået. Så for mig at se, er problemet relateret til version 11.51
Som ny bruger af Ancestris, lagde jeg ud med at hente version 11. Og det startede egentlig fint med at bruge programmet. Men efterhånden jeg fik lagt flere og flere slægtninge ind i mit oprettede slægtstræ, begyndte fejl efter fejl at opstå. Utallige gange, har jeg oplevet at hele strukturen i træet, pludselig ændrer sig, uden forudgående varsel. Og det er derefter umuligt at få det stillet korrekt op igen. Personer forsvinder fra strukturen (selvom jeg kan se dem på en liste), uden at jeg aner hvorfor.
Så der er noget arbejde forude, for dem som programmerer!

Pages: 1 2 3 [4]