Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ebea

Pages: [1] 2 3 4
1
ENGLISH / Re: GENOOM
« on: October 18, 2022, 14:53:36 »
Have you tried to ask a friend, or somebody else, which have the possibility to handle the size of the file you have a link to ? By this, you have an option to get the File.

2
DANSK / Re: Kopiere og indsætte
« on: May 09, 2022, 08:13:51 »
Ingen løsning på dette, Frederic ?

Det er Copy/Paste fra og til, i Cygnus editoren. Og det er i PC miljø.

3
DANSK / Re: Kopiere og indsætte
« on: May 07, 2022, 08:14:34 »
Nej, jeg har ikke ændret Java version.

Hvis jeg kopierer fra Cygnus editoren, kan for eksempel være tekst skrevet tidligere. Og hvis jeg kopierer fra min Edge Browsers titel linje, og vil indsætte det kopierede. Intet af dette er muligt, længere.

4
DANSK / Kopiere og indsætte
« on: May 07, 2022, 07:12:15 »
Hej!  Jeg oplever, at jeg ikke længere kan kopiere fra, og heller ikke indsætte i Cygnus Editor, Ancestris (Version 12). Dette kunne man gøre i version 11, som jeg husker det. Er der nogen årsag til at det er ændret ?

5
DANSK / Re: Vaccination
« on: April 09, 2022, 12:10:40 »
Hvis det er nemmere for dig, så kan du ved hjælp af editoren i højre side af skærmbilledet, vælge det viste flag "Begivenhed", og når du holder musen henover det, kommer en lang liste med muligheder. Der vælger du det viste flag i listen, og nu kan du så oprette en begivenhed, som du kan kalde det du ønsker, og udfylde med dato for begivenheden.


6
DANSK / Re: Mandens alder ved vielse er udregnet forkert
« on: April 04, 2022, 18:10:36 »
Gedcom redigeringsværktøjet, kan findes oppe i menuen, under "Vis" og så "GEDCOM Redigeringsværktøj".

7
DANSK / Re: Du er velkommen til at diskutere på forummet
« on: October 23, 2021, 20:35:07 »
Det er da godt at se, at Ancestris folkene selv opfordrer til at bruge den danske version af forummet, om Ancestris. Jeg har selv tidligere i et indlæg   https://forum.ancestris.org/index.php?topic=3399.0   efterspurgt aktivitet her i forummet.

Så kan da kun tilslutte mig opfordringen fra Francois!

8
DANSK / Re : Aage Jörgensen
« on: October 01, 2021, 11:41:39 »
Er efternavnet med tysk ø (Jörgensen), eller er det Jørgensen?

9
DANSK / Re: Hvad er der galt med det danske Ancestris Forum?
« on: September 13, 2021, 22:09:45 »
Jeg tror nu ikke man nødvendigvis skal være en "tosse", for at bruge Ancestris. Og der er andre brugere derude, som benytter Ancestris. Men som det oprindelige indlæg du nu skriver i, gav udtryk for, ja så er/var problematikken den samme. Der er ikke meget aktivitet i dette forum. Personligt er jeg da sikker på, at der sidder brugere derude, som har spørgsmål/tanker, som blot ikke bliver stillet/luftet, her i forummet.

Så mit bedste råd er da, at spørge alt hvad du lyster, her i dette forum. Det er oprettet til det samme. Og jo mere aktivitet, jo bedre.

10
DANSK / Re: Hvad er der galt med det danske Ancestris Forum?
« on: June 14, 2021, 18:54:09 »
Hej til både Mette, og PTS!

Til Mette, det med at man når ud til flere brugere, er vel egentlig kun fordi man netop i tilfældet her, også har en facebook gruppe. Og jeg formoder, at det er samme klientel som er inde over hver gruppe, med spørgsmål/kommentarer.
Så min pointe med mit indspark her i Ancestris Forum, var netop at jeg ser en meget lille aktivitet her, og at brugerne er på facebook gruppen, hvilket tager fokus væk fra dette Forum. Og i et Forum som dette, er det netop som jeg nævnte, alle brugere som spørger i et Forum, der får hjælp fra en bred skare af brugere, og ikke som i tilfældet med Facebook gruppen, hvor spørgsmålene næsten kun besvares af en person (deraf topstyringen, da du jo selv kører Forummet). Og derved tror jeg, at man "udhuler" eksistensen for et Forum som dette.

Og antallet af indlæg, og hvem der svarer, taler næsten sit tydelige sprog. Inklusiv mig selv, er der kun 3 som reelt spørger, og svarer her, uagtet, at der er mange flere brugere. Stort set alle spørgsmål, er leveret på facebook gruppen.

Jeg er deltager på flere endog meget store Forum, hvor det netop er den brede tilslutning af brugere, der gør at man får både alsidighed, men samtidig også en ganske stor spredning af spørgsmål og svar, fra et ganske stort antal brugere, og ikke isoleret af en lille kreds til at svare. I en stor kreds, er der som regel altid en der kan svare på det, en anden ikke kan.

Og til PTS. Det med at Forummet er oprettet af Ancestris, er da korrekt, men det er jo ikke ensbetydende med, at kommunikation er beregnet, til kun at gå til udviklerne. Det er som nævnt i mit indlæg, netop meningen at man skal bruge Forummet af så mange af de brugere, som rent faktisk bruger Ancestris produktet, og ikke kun som en kommunikations platform til udviklerne. At det så er udviklerne der er inde over med svar, beror nok på, at der ikke er så mange brugere som vil "melde sig på banen". Hvad med dig selv? Jeg ser dig også meget lidt aktiv herinde. Personligt stillede jeg et spørgsmål omkring brug af kamera funktionen, for at få svar til udviklerne om hvor fejlen ligger. Men jeg har ikke set noget indlæg fra dig, omkring dette.
Så det med at det kun skulle være til udviklerne, har du selv undergravet en smule, ved netop ikke at lave en test, så de samme udviklere havde lidt mere info at arbejde med.

Men det blir' lidt spændende at følge Forummet her, og se om den danske afdeling, helt afgår ved døden.

Bedste hilsner,
Bernth

11
DANSK / Hvad er der galt med det danske Ancestris Forum?
« on: June 13, 2021, 18:51:24 »
Hej, Kære Ancestris brugere!

Jeg har ikke været bruger af Ancestris, så længe, som mange af jer andre danske brugere har. Det har dog undret mig, at på Ancestris officielle Forum, og på den danske side, at der ikke er mere aktivitet, end der tilsyneladende er.

Det fandt jeg dog ud af, muligvis skyldes, at der kører en "tilsvarende" mere eller mindre lukket Facebook Forum/Gruppe.
Hvorfor benytter man sig ikke af det danske officielle Ancestris forum?

Et Forum, er netop til for, at alle som benytter det som Forummet handler om, kan udtrykke deres mening, eller først og fremmest, få hjælp hvis de støder ind i problemer.

Hvorfor fører man det over på Facebook? Det kan jeg ikke rigtig se formålet med, da det er med til at "undergrave" noget af ideen med at have et Forum.

Jeg er personligt ikke på Facebook, og kommer det heller aldrig. Og derved er det som foregår i Facebook gruppen, mere eller mindre lukket, for ikke Facebook brugere, men brugere af Ancestris.

Jeg så dog ved et tilfælde, lidt tidligere her i dag, omkring nogen kommentarer i det der kan læses på Facebook Ancestris siden, at Mette Fløjborg havde SMIDT et medlem ud!!  Det lyder lidt brutalt!
Hvorfor? Dette ville f.eks. ikke kunne ske i Forummet, og ydermere ville andre kunne se, hvad baggrunden skulle være, for at SMIDE nogen ud.

Er Facebook's Ancestris side, blevet et lukket "land" styret af nogle få personer, som besidder nogle rettigheder andre ikke har, eller hvorfor
sker sådanne ting?  Mette's Facebook forklaring til udsmidningen var, "at her taler vi ordentligt" Ja, forhåbentlig gør folk da det.
Men når andre ikke kan se hvad der blevet sagt, er det jo svært at se andet, end at Ancestris Facebook gruppe, er blevet et "topstyret" sidestykke til Ancestris officielle Forum.

Så min mening med dette indlæg, er at man som aktiv/passiv bruger af Ancestris programmet, også bruger Ancestris Forum, dels for at holde det i live,
men også for, at man altid vil kunne få en bredere hjælp, når flere brugere står bag, og hvor alles mening tæller lige meget.
Det er hele grundtanken i at have et forum.

Mvh,
Bernth

12
DANSK / Re: Test af Screendump ved brug af kamera funktionen!
« on: June 11, 2021, 21:10:43 »
Hej Mette!

Okay, så "vi" fundet ud af, at du ikke mister noget farve eller tekst, men at du ikke kan gemme billedet, når du vælger markeret område. jeg ville dog gerne vide, hvor meget Ram du har reserveret til Ancestris, så jeg kan give en melding tilbage til Francois.

Bernth

13
DANSK / Re: Test af Screendump ved brug af kamera funktionen!
« on: June 11, 2021, 14:48:26 »
Hej mette!

jeg er ikke helt med på det du skriver! I begge dine test, skriver du "kun synligt område", men får forskellig resultat.

Og så skal jeg lige være sikker på, om du mener at du har startet dit billed program op, INDEN du bruger funktionen, eller EFTER. Fordi hvis du starter kamerafunktionen INDEN du åbner et billed program, kan du ikke indsætte noget fra klippebordet, da menuen der er åben i Ancestris forhindrer dette.

Det med at du skal vælge en fil i dit billed program, er jeg ikke lige med på, da man jo normalt først opretter en fil, ud fra det som man (i tilfældet her) indlæser fra klippebordet, og derved kan lave en fil ud fra det.

Men det vigtigste i dette her, er om du i alle test, får et komplet billede, uden manglende farver, eller tekst i felterne. Og du må meget gerne lave flere test, så vi er sikker på, at det ikke var en "enlig Svale".
Og hvor meget Ram har du reserveret i Ancestris?

mvh,
Bernth

14
DANSK / Re: Test af Screendump ved brug af kamera funktionen!
« on: June 11, 2021, 10:28:44 »
Hej danske brugere! 

Jeg åbnede dette spørgsmål, i håb om, at der var nogle danske brugere, som ville være behjælpelig, med at teste det jeg efterspurgte, så Ancestris udvikler team, kunne spore sig ind på fejlen med kamera knappen.

Indtil dette indlæg, har der været 52 brugere inde, og har set det oprindelige indlæg. Hvor mange der har været danske brugere, ved jeg ikke. Men jeg undrer mig over, at ikke én eneste dansk bruger, har været villig til at teste funktionen!
Er det virkelig hvad man forstår ved at være bruger af et GNU licens baseret program?

Det tager maks. 1 minut at teste den efterspurgte funktion, og så efterfølgende lidt tid, til at melde det tilbage her.

Så jeg kan da kun opfordre til, endnu engang, at i som brugere vil teste det.

mvh,
Bernth

15
DANSK / Re: Link aktivering
« on: June 08, 2021, 16:17:40 »
Hej Zurga!  Jeg ser dit svar, som at det ikke er en mulighed der bliver implementeret i programmet. Er det så ikke bedre at melde ud, at det ikke bliver en option, fremover! Så skal man som bruger jo ikke vente på at det måske kommer.

Personligt, har jeg ikke været alle slægtsprogrammer igennem, og ved ikke om funktionen findes andre steder i de andre programmer. Men det er almindelig brugt i Windows programmer, at når man skriver en http://www.xxxxxx.xxx adresse, så bliver det et klikbart link.

Og da det efterspurgte eksisterer som Links, og ikke billeder, kan der ikke bruges den funktion. Man kunne indlægge Linkene som billeder, men det ville være uoverskueligt, med flere hundrede af disse, forsynet med Links.

Bernth

Pages: [1] 2 3 4