Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - FredericL

Pages: [1] 2 3 ... 23
1
Oui, dans la table des lieux : il faut définir un format de lieux et faire l'alignement.

Voir la documentation ici : https://docs.ancestris.org/books/mode-demploi/page/table-des-lieux

Bien cordialement,
Frédéric

2
FRANÇAIS / Re: vue sources
« on: May 08, 2021, 10:45:29 »
Bonjour,

Merci de votre message. Content de voir que la documentation vous plaît.

Pour une vue "Source", l'équivalent de la table des lieux est d'utiliser la table des entités en sélectionnant le bouton Source. Si vous l'agrandissez suffisamment et que vous paramétrez les colonnes que vous voulez voir, vous devriez avoir une vision exhaustive des sources. En cliquant sur une source, vous voyez par quelles entités elle est utilisé en laissant la vue de l'éditeur Gedcom visible.

En espérant que cela réponde correctement à votre besoin.

Bien à vous,
Frédéric

3
FRANÇAIS / Re: Migration V10 -> V11
« on: May 04, 2021, 11:32:27 »
Bonjour,

Dans ~/.ancestris, ce sont vos paramètres personnels et il y en a 1 pour chaque version. Trunk, c'est pour la version en développement, donc la 11.
Si vous n'y touchez pas, vous conserverez vos préférences.

Ensuite, à un autre endroit de votre disque, là vous l'avez mis, se trouve l'application ancestris/ et les 5 répertoires que vous dites (ancestris, bin, etc, harness, plateform). Ce sont ceux-là que vous supprimez et remplacez par les nouveaux, de la version 11 par exemple.

Normalement dans bin, vous avez 10 fichiers (voir pièce jointe), et aucun de 59 octets... Vous pouvez le supprimer, c'est peut-être un raccourci créé à un moment donné.

Sous Linux, oubliez les .exe, il ne s'exécutent pas et ne servent pas.

Celui qui lance ancestris, c'est "ancestris" tout court, et il fait 3,9ko. C'est un script de lancement.

J'espère que cela clarifie.

Bien cordialement,
Frédéric

4
DANSK / Re: Links i noter
« on: April 29, 2021, 07:09:34 »
Potentielt, men det er stadig mere arbejde, fordi det kræver integration af en tekstbehandler i Ancestris og stiller spørgsmålet om formateringsformatet, der kan udvides til uendelig med brugernes anmodninger, og dets kompatibilitet i en gedcom. Derudover mindsker dette bærbarheden af ​​gedcoms produceret af Ancestris.

Det bedste ved formatering er at vedhæfte en pdf-fil, der er vedhæftet de genealogiske data.

Med venlig hilsen

Frederic

5
DANSK / Re: Links i noter
« on: April 29, 2021, 06:52:35 »
Dette er en stor udvikling for Ancestris, fordi den erstatter alle tekstfelterne i Ancestris med en ny komponent, der skal udvikles, og der er mange af dem.

Frederic

6
DANSK / Re: Links i noter
« on: April 29, 2021, 06:17:15 »
Hej,

Dette link og denne knap er desværre kun synlig for udgiveren Gedcom. Det er normalt designet til at angive en internetadresse i standarden som en del af en adresse. Så det er ikke rigtig designet til at være en attribut for en begivenhed, og vi har ikke bevaret det i andre redaktører.

Med venlig hilsen

Frederic

7
DANSK / Re: Links i noter
« on: April 28, 2021, 22:33:39 »
Fra Gedcom-editoren tilføjer du et WWW-ejendom som det følgende billede.

Og så ville du trykke på knappen på højre side i panelet nedenfor.

8
DANSK / Re: Links i noter
« on: April 28, 2021, 18:17:04 »
Hej,

Links i noter er ikke klikbare.

Alternativet er at oprette en anden attribut med WWW-koden. I dette tilfælde vises en lille knap ved siden af ​​den, og det er muligt at åbne en browser på det pågældende link.

Frederic

9
DANSK / Re: Mærker efter opdatering
« on: April 28, 2021, 12:45:27 »
For at deaktivere mærkerne er det faktisk nødvendigt at ændre lag. (se her: https://docs.ancestris.org/books/user-guide/page/blueprints)

Frédéric

10
DANSK / Re: 4 eller 5 jurisdiktioner?
« on: April 28, 2021, 12:42:11 »
Mette,

Jurisdiktioner er defineret i overskriften til Gedcom-filen i etiketten "HEADER: PLACE".

Hvis dette mærke findes, beholder Ancestris det ved import.

Hvis Ancestris sætter 5 jurisdiktioner, betyder det, at ingen er defineret i overskriften, og Ancestris udleder antallet af jurisdiktion for det sted, der har mest.

Når det er importeret, er det muligt at definere de jurisdiktioner, du ønsker, ved hjælp af menuen Filer / Egenskaber eller ved hjælp af tabellen Steder. Det samme værktøj er tilgængeligt for begge.

I stedstabellen er jurisdiktionskonfigurationen tilgængelig ved hjælp af knappen i menulinjen i stedstabellen. Se dokumentationen her. https://docs.ancestris.org/books/user-guide/page/table-of-places#bkmrk-set-place-criteria

Når jurisdiktionerne er defineret, kan tabellen over steder bruges til at "arrangere jurisdiktionerne for hvert sted".

Håber dette imødekommer behovet.

Hilsen,
Frederik

11
DANSK / Re: Stededitor
« on: April 28, 2021, 12:36:35 »
Hej,

For at indstille stedets jurisdiktioner kan du bruge tabellen over steder for filegenskaberne. Dette er det samme værktøj.

Fra menuen / Vue / tabel over steder skal du bruge den tilsvarende knap i menulinjen. Dette er i dokumentationen her. https://docs.ancestris.org/books/user-guide/page/table-of-places#bkmrk-set-place-criteria

Med venlig hilsen,
Frederic

12
DANSK / Re: Opret en begivenhed - add an event
« on: April 28, 2021, 12:29:35 »
Mette,
For at oprette en helt ny begivenhed, det vil sige en ikke-foruddefineret begivenhed, skal du faktisk bruge EVEN-begivenheden (den symboliserede med et rødt flag som ikon) og give den en TYPE-beskrivelse.
Du kan gøre dette med hver af de 3 redaktører.
Eksempel med Cygnus og redaktøren Gedcom på foto.
Hilsen,
Frederic

13
DANSK / Re: Aries editor
« on: April 28, 2021, 06:14:24 »
Hi Mette,

Kan du vise mig på et screenshot, så jeg kan se, hvad det er?

Venlig hilsen
Frederic

14
DANSK / Re: Importfejl af stednavne
« on: April 28, 2021, 06:12:06 »
Hej Mette,

Der er to måder at importere: med korrektion af de fleste af de fundne Gedcom-anomalier (Convert) eller uden korrektion.

Gedcom-filerne fra Legacy overholder ikke 100% Gedcom-standarden, hvorfor de meddelelser, du ser, vises: det er Ancestris, der korrigerer Gedcom. Dette er ikke fejl, men rettelser. Der går ikke tab af data, fordi Ancestris opbevarer alt. Der kan stadig være anomalier på trods af dette, men meget mindre.

Uden korrektion gendanner Ancestris også alle data, men alle uregelmæssigheder forbliver. (se dok. her https://docs.ancestris.org/books/user-guide/page/migrate-your-genealogy-to-ancestris)

For at se uregelmæssigheder skal du gå til Menu / Værktøjer / Gedcom standardverifikation. (se dok. her https://docs.ancestris.org/books/user-guide/page/validate-gedcom-compliance-and-data-consistency)

Håber dette afklarer.

Med venlig hilsen

15
A la bonne heure !

Frédéric

Pages: [1] 2 3 ... 23