Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - lafamiliadewilliam

Pages: [1]
1
CATALÀ / Duplicitat de familiars al arbre genealogic
« on: August 05, 2021, 16:23:58 »
Hola, sóc un nou arribat al Ancestris, estic començant a comprendre el programa, que per cert, és bastant intuitiu si li dediques una bona estona tocant per aqui i per allà.

Fins ara he fet servir un programa a Internet que a la fi he hagut d'abandonar per tenir uns costos molt elevats.

A l'introduir les dades en Ancestris, m'he adonat que ja arrossegava un problema de duplicitat de familiars de l'arbre antic i necessito el consell d'alguna persona usuària per solucionar un tema que crec que no serà exclusiu meu ni de bon tros.

Els meus avis per part de pare van tenir 6 fills i els avis per part de mare 6 filles. Com era bastant freqüent 2 fills dels meus avis paterns, es van casar amb 2 filles dels meus avis materns i en l'arbre surten duplicats.

Una d'aquestes parelles, són els meus pares i quan mires l'arbre només surten una vegada i tenen la mateixa numeració tant si mirem per part dels meus avis paterns, com materns. Ara bé, l'altra parella, surt duplicada. Un cop a la branca dels meus avis paterns i un altra en els meus avis materns  i ademés tenen diferent numeració, les dades que introdueixes en una branca de l'arbre, no es reflecteixen en l'altra i tot i ser les mateixes persones, els tracta com a persones diferents.

Ara ve la pregunta: ¿algú sap com tractar aquestes duplicitats? ¿Que s'acostuma a fer en aquests casos ?. Si trec la parella d'un costat, deixo a aquests avis sense un fill i sense descendència d'aquest fill. Agrairia moltissim que algú em donés consell per solucionar-ho.

Moltes gracies per atendre'm

Pages: [1]