Ancestris - Forum

Ancestris Support => DANSK => Topic started by: mette on May 26, 2021, 10:20:31

Title: Tvillinger
Post by: mette on May 26, 2021, 10:20:31
Hej!

Hvordan markerer man, at to personer er tvillinger?

Venlig hilsen
Mette
Title: Re: Tvillinger
Post by: ebea on May 26, 2021, 11:47:17
Hej Mette!

Jeg har forgæves ledt efter samme (manglende) funktion, men tror ikke at funktionen er oprettet i Ancestris. I "MyHeritage" programmet, findes funktionen, hvor man kan klikke på hver af personerne, og markere dem som tvillinger (selvom man kan se på fødselsdatoen, at de er tvillinger).
Men det var måske en ide til programmet, at tilføje funktionen!
Title: Re: Tvillinger
Post by: arvernes on May 26, 2021, 12:44:04
Hej Mette,
Jeg håber ikke, at min danske oversættelse bliver for dårlig .... ;-)
Der blev foretaget en ændring i Ancestris i sidste uge, som ved en fejl fjernede denne mulighed. Jeg bad udviklerne om at rette det, og det er nu gjort. Du vil kunne få den nyeste version i morgen. Hvis du vil prøve det med det samme, så sig til, så får du den nye version af Ancestris.
Jeg bruger Gedcom-editoren, så den fremgangsmåde, jeg giver dig, er for Gedcom-editoren. Du højreklikker på personen og vælger "tilføj en anden person eller familie".  Derefter skal du "tilføje en tilknyttet person". I drop-down-menuen vælger du den person, du ønsker, og som er tvilling til den person, du arbejder på, og som type af tilknytning angiver du "tvilling". Du gør det samme med den anden person, så der skabes en forbindelse i begge retninger. Og det er det hele.
Venlig hilsen.
Francois

Title: Re: Tvillinger
Post by: mette on May 29, 2021, 11:33:41
Det lyder jo nemt nok. Mange tak for hjælpen.